WILLA WISŁA

UW DROOMLOCATIE TUSSEN BOS, RIVIER EN KUNST

WILLA WISLA is een authentieke, ruime houten villa in het schilderachtige kunstenaarsstadje Kazimierz Dolny in het oosten van Polen. Tijdens uw rondreis zal u een of meerdere nachten in Willa Wisla doorbrengen.

Willa Wisla is een ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de regio, bijvoorbeeld naar het kuuroord Naleczow en de belangrijke stad Lublin. De beboste heuvels nodigen uit tot lange wandelingen die eindigen op de pittoreske markt van Kazimierz Dolny met een mooie keuze aan terrasjes. Maar u kan er ook gewoon onthaasten aan het zwembad (mei-oktober), in de fitness, in de sauna’s, op de fiets.

U verblijft er in een eigen appartement voor max. vier personen met private badkamer, kitchenette en toilet. Verder beschikt u over een waterkoker voor thee, handdoeken en beddengoed, water, een koelkast, een smart-tv en een welkomstverrassing bij aankomst.

Het ontbijt wordt u in uw eigen appartement gebracht of u ontbijt samen met uw gastgezin, aan u de keuze. Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten artisanaal brood, allerlei soorten beleg (onder andere huisgemaakte jam en honing van de beste imker van de regio), joghurt, eitjes en fruit.